Wist je dat je met zoetstoffen kunt bakken? Probeer een recept uit onze nieuwsbrief uit.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een nieuwsbrief boordevol recepten
Deze keer hebben we iets gezelligs voor jullie in onze nieuwsbrief: verrukkelijke recepten met zoetstoffen in de hoofdrol. Lekker voor in het weekend of bij een verjaardag. Van smeuïge brownies, een heerlijke monchoutaart tot een frisse citroencake. Deze recepten laten stuk voor stuk zien dat je echt kunt genieten van zoete lekkernijen zonder toegevoegde suiker. Laat je verrassen en probeer ze uit. Veel bakplezier! 
De smaak te pakken? 
Op onze website staan nog meer recepten zonder toegevoegde suiker. Deze is steeds vervangen door een zoetstof. Veilig zijn zoetstoffen allemaal, van smaak kunnen ze verschillen. Ook kan de dosering anders zijn. Op de verpakking van het product staat aangegeven wat de juiste verhouding is. We hebben er ook een overzicht van gemaakt.
Heb je ook een leuk recept?
Deel deze met ons. We plaatsen het graag met je naam op onze website en delen je creatie via onze social mediakanalen. Graag met foto, ingrediënten en de bereidingswijze. We kijken uit naar je inzending. Leuk!

Ons mailadres: info@zoetstoffen.nl
Kenniscentrum Zoetstoffen
f t in i
Profiel wijzigen       Afmelden
Schenkkade 50, 2595 AR Den Haag, Nederland
0703180710
info@zoetstoffen.nl
©2024 Kenniscentrum Zoetstoffen | Je ontvangt deze e-mail op